Creditme.in.ua » Новости » Як я взяв кредит? Чи варто користуватися такими сервісами як «Grivni»?

Як я взяв кредит? Чи варто користуватися такими сервісами як «Grivni»?

Хочу поділитися з вами, мої друзі, своєю історією, так як мені здається, що вона буде повчальна і корисна для кожного, хто в період пандемії зіткнувся з питаннями «Як вижити?», «Де терміново взяти гроші?» і т. п.

Трохи про себе. Звати мене Антон, мені 36 років, одружений і маю двох дітей. Все своє життя працюю, і на однокімнатну квартиру заробили з дружиною самі. Купили її в іпотеку, взявши кредит у банку. Тоді я з дружиною офіційно працював і це було відносно не складно. Внесли 30% від суми і інше виплачували 10 років. Це до того, що з кредитами я стикався не перший раз і знаю не з чуток як брати кредити і що таке кредитна карта теж знаю. Ближче до справи.

Так сталося, що компанія, в якій я працював, в період карантину, не тільки зменшила заробітну плату, а й скоротила кількість співробітників. Під скорочення потрапив і я, тому що не погодився працювати за малі гроші, які мені запропонував менеджер з персоналу компанії «Х» (не буду писати, щоб не думали, що я на зло про них написав). І тут почалося найцікавіше.

У пошуках роботи зіткнувся з тим, що більшість компаній, у яких є відкриті вакансії, як правило, не влаштовують офіційно на роботу з першого дня, а вимагаю пройти випробувальний термін 2-3 місяці, а потім вже оформляють. Ну Бог з ним, погодився на їх умови тому як треба було сім'ю годувати. І комунальні служби не цікавить офіційно ти працевлаштований чи ні, чи є у тебе можливість платити зараз чи ні, - бери і плати. Ось так я влаштувався на роботу на випробувальний термін.

Минуло три місяці, а компанія і не збирається мене офіційно працевлаштовувати. Терплю... Чекаю, коли закінчиться цей жах і я знайду нормальну роботу, де буду захищений соціально і зможу брати кредит в банку або оформляти кредитну карту з будь-яким кредитним лімітом, а не таким як зараз - 4 000 грн.

Вони пробували вижити на ці 4 000 грн.? При тому, що моя зарплата, яку мені платять, дозволяє вчасно оплачувати кредит і поповнювати картку я не міг отримати потрібну мені суму. Прошу 12 000 грн., а мені просто відмовляють. Відповідають: «Зверніться пізніше, зараз ми вам змушені відмовити. Дякуємо, що вибрали нас ». Ага дякую". І вам…

Що робити, коли гроші реально потрібні саме тоді, коли потрібні, а зарплати ще немає? Вирішив, що треба шукати альтернативне рішення. Найбільш розумним здавалося шукати в мережі інтернет, як в іншому відомо всім нам. Як люблять говорити мої друзі: «Гугл в допомогу». Пошук почався...

О Боже! Ви бачили скільки кредитних компаній пропонують свої кредити?

Виявилося, що їх більше двадцяти (це тільки ті, що я знайшов). У паніці я почав подавати заявки в усі підряд, і на жаль, отримував всюди відмова. Не розумів, що відбувається. Чому так?

Але я не здавався. І став вивчати більш глибоко і продумано, як це працює і як же все-таки правильно діяти, коли терміново потрібні гроші.

Читаючи безліч сайтів, не знайшов однозначно правильного рішення. Деякі посилалися на те, що коли подається кілька заявок одночасно в кілька кредитних компаній, то вони якимось чином знають про це і відмовляють «на автоматі». Деякі писали, що моя кредитна історія з якихось причин їх (фінансові компанії) не влаштовує.

І ось, в розмові з колегою поділився проблемою. Він, Максим, сказав, що коли йому потрібно взяти гроші в кредит, то він користується онлайн сервісом «Grivni», який з'явився зовсім недавно. На правах реклами 😊 хочу поділитися посиланням https://grivni.com.ua.

  

Макс сказав, що все дуже просто і зручно, і я вирішив перевірити на собі, так як проблема не давала мені спокою і потрібно було терміново знайти гроші. Я ввів в пошук адреса сайту сервісу «Grivni» і побачив здавалося б звичайний сайт, на якому йшлося про те, що кредити видаються миттєво в один клік. Навіть слоган такий собі придумали «Grivni - Миттєві кредити в один клік». Почитав уважно, в чому суть цього онлайн сервісу і відразу почав шукати в чому підступ.

Справа в тому, що вони, Grivni, пропонують заповнити одну заявку і кажуть, що мені відразу прийдуть пропозиції кредитних компаній, а я вже повинен буду вибрати з того, що буде запропоновано. Почав шукати скільки це коштує. Виявилося безкоштовно. Я зробив висновок, що вони заробляють на рекламі, так як мені навіть не знадобилося проходити реєстрацію у них на сайті.

Загалом йдемо далі, я заповнив заявку, де ввів свої ПІБ, номер мобільного телефону, ІПН та адресу електронної пошти. О, перед цим вибрав потрібну мені суму і термін. Природно, це було 12 000 грн., Які я легко зміг би закрити і термін вказав 30 днів, щоб точно знати, що встигну (якраз зарплата буде).

Після відправки заявки мені відразу ж показали на сторінці сайту кредитні пропозиції і умови від восьми компаній, тільки уявіть собі як це круто. Поки я читав і думав, що ж вибрати мені надійшло чотири смс-ки від МФО і зателефонувала дівчина, представник мікрофінансової компанії (її якраз, не буду рекламувати, так як пишу не про неї конкретно, а про сервіс «Grivni»). Вона мені детально розповіла про те, що вони пропонують і на яких умовах можна взяти кредит. Згадала про те, що є можливість пролонгації і якраз є акція, в якій я можу виграти самокат (дрібниця, але дітям буде приємно, якщо виграю). Далі зайшов на сайт компанії, і до заповнив заявку (вказав адресу проживання і карту банку, на яку мені повинні були перерахувати гроші), так як частина інформації, яку я про себе вказував в заявці, вже була туди внесена. Прочитав договір і підписав смс-кою, яку отримав на смартфон. Через хвилин п'ять «блимнуло» повідомлення, що гроші на карті. Як це здорово, вирішив я. Двадцять хвилин мені знадобилося, щоб вирішити моє фінансове питання, як добре, що придумали такий чудовий сервіс «Grivni».

Я відповідально ставлюся до своєчасності погашення кредитів, тому відразу додав в смартфон нагадування в календар, щоб не вийти на прострочення, тому як відсотки звичайно в період прострочення «недитячі», від 1,9% до 2,6% в день. Але, розуміючи, що таких компаній багато, можна кожного разу брати в новій компанії під 0,01% і так рік точно протягнути, а там дивись і ситуація змінитися в кращу сторону.

Так що, тепер я завжди буду користуватися своїм Лайфхак - онлайн сервісом «Grivni». І вам того раджу. Будьте здорові і багаті. Беріть гроші з розумом.

Автор: Александр Самойлов
28-04-2021, 17:59
Кредитные карты
Кредитные карты
Бесплатный сервис по подбору кредитных карт
Комментарии (0) :

Популярные кредитные карты

Кредитная карта «Card Blanche White» от Idea Bank
Idea Bank
до 200 000 грн сумма
до 92 дней льготный период
Кредитная карта «Sportbank» от Sportbank
Sportbank
до 100 000 грн сумма
до 120 дней льготный период
Кредитная карта «Коко Кард» от Forward Bank
Forward Bank
до 100 000 грн сумма
до 90 дней льготный период
Кредитная карта «Card Blanche Blue» от Idea Bank
Idea Bank
до 200 000 грн сумма
отсутствует льготный период
Кредитная карта «Card Blanche Online» от Idea Bank
Idea Bank
до 200 000 грн сумма
до 92 дней льготный период
Кредитная карта «Platinum Card» от monobank
monobank
до 100 000 грн сумма
до 62 дней льготный период
Кредитная карта «Iron Bank» от monobank
Monobank
до 100 000 грн сумма
до 30 дней льготный период
Кредитная карта «Black Card» от monobank
monobank
до 100 000 грн сумма
до 62 дней льготный период
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно